Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Lutego 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 otóż kursor przy przeglądaniu neta i w ogóle działa okej, ale jak odpalam gry to się dziwne rzeczy dzieją. Kiedyś wszystko było OK, ale teraz sobie odpaliłem po raz pierwszy Serious Sama TFE, no i obracało mnie strasznie szybko, a jak zrobiłem mychą dłuższy ruch to już w ogóle szaleństwo. Pomyślałem że trudno, widocznie taka gra. Później odpaliłem L4D2 - to samo. :( Teraz odpaliłem Dungeons of Dredmor i kurcze, nie da się grać, no bo ten kursor. Mycha podpięta pod laptop brata działa normalnie. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Wywal wszystkie niepotrzebne procesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Może nie zauważyłeś, że myszka ma przycisk DPI i wcisnąłeś? ;p Są też opcje czułości o ile się nie mylę, gdzieś w panelu sterowania - skoro tylko w grach to raczej nie pomoże, ale lepiej spróbować ;) BTW: Nie możesz najzwyczajniej w świecie zmienić w ustawieniach gry czułości(chyba, że w tych grach takiej opcji nie ma, ale powinna być)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 no tak, zapomniałem odpowiedzieć :D otóż Vader miał rację z procesami, jakiś rundll39 mi kopał ustawienia myszy, ładuje się przy starcie systemu i wystarczy raz go zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 otóż Vader miał rację z procesami, jakiś rundll39 mi kopał ustawienia myszy, ładuje się przy starcie systemu i wystarczy raz go zabić A właśnie, że nie miałem. Sam mi na Steam napisales z czym byl problem. A potem jak przegladalem forum uznalem ze bede smieszny. 0/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 chciałem żeby było że jesteś pomocny, you're welcome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ale to nie zmienia faktu, że miał rację, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi