ltlalka Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Witam Kupie dobry engine gry piłkarskiej, bez AI to bedzie gra multimedialna... sam zawodnik, fizyka piłki i automatyczny bramkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 ile zapłacisz? żarty :P ale tak na serio. Jest tu engin gry piłkarskiej. wystarczy poszukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ltlalka Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Szukałem... :) i nie znalazłem... spędziłęm 2 dni przeszukując rożne fora, strony GM'a i faktycznie kilka enginów znalazłem, natomiast chodzi mi naprawde dobry engine lepszy niż ten na stronie: http://www.cs.uu.nl/docs/vakken/gds/games.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Zobacz tutaj - https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...y+pi%B3karskiej Tam jest jakiś link chyba do przykładu jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ltlalka Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 To jest właśnie ten który znalazłem... ma słabą fizyke piłki i jej prowadzenie :( ... ale chyba jest najlepszy jaki znalazłem... bede musiał potraktować to jako mat. wyjściowy i przerobić... hmmm... nikt nigdy nie pisał takiej gierki która leży mu gdzieś na dysku?? można z niej zrobić po(ż)rzytek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Kup od EA Sports albo Konami. :/ Temat miesiąca imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Nie można przesadzać dziadku :] . To, że jest to pierwszy temat tego typu na GMCLAN, nie znaczy, że jest bezsensowny. Moim zdaniem, jest ciekawy :] . Sam osobiście, nie podjąłbym się płatnie napisania, także bezpłatnie raczej też nie, bo nie wiem, czy znam się aż tak dobrze na GM, a tu już potrzebna jest dosyć dobra wiedza. Nie mówię tu o AI, ale takie rzeczy jak przyjmowanie piłki, prowadzenie jej, kopanie z różną siłą, zrobienie takiego z deczka 2,5D, żeby były strzały lobem i po ziemii, to jest to trochę roboty i to nie będzie proste :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 aha i chłopak napisał w złym dziale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ltlalka Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ten temat jest zamknięty toczy sie w innym wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Po cholerę zakładasz tyle tematów? -.- Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi