Gibki Kaktus Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zainstalowałem od nowa windows 7 ultimate 32-bit. Zainstalowałem sterowniki realtek hd. W menadżeże urządeń go wykrywa, ale nie wykrywa w windowsie, jest tylko głośnik ze znakiem, że wyciszone a jak klikam, to wyskakuje, że nie ma sterownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 kliknij Start+R; wpisz "dxdiag"; znajdź przycisk "Zapisz wszystkie informacje..."; Zapisz to gdzieś; Prześlij na GMClan; Wstaw w poście; proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 No i skrin z menadżera urządzeń Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Już sobie poradziłem. Pobrałem program SlimDriver i tam wszystkie sterowniki mi pobrało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi