Jakim Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Po przerwie wracam do muzykowania. Więcej jakimowania, w nieco innym wydaniu (i brzmieniach) - trochę elektronicznych, szczypta symfonicznych i garść rockowo-bluesowych zagrywek. Tracklista: 01. The Magic Is Around Us (01:20) 02. Echo From A Distant Land (02:39) 03. Clash At Dusk (02:32) 04. Chase And Run (02:08) 05. Autodestrucion (02:12) 06. Determination (02:37) 07. Wilderness (02:48) 08. Psychosomatic (01:41) 09. Fractal Evolution (03:31) 10. Crystal Rain (03:40) Download: album na bandcampie MP3 320kpbs Cover: Okłada moja, nie wiem, czy taką zostawię czy nie. Jak zazwyczaj - enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Muzyka nawet spoko, ale chyba nie ten dział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Mnie to wsio rawno, na Valhalli nie nabija się postów. Dzienks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 >nie ten dział O gurwa serio. xD POLECAM TEGO CZŁOWIEKA I TEN ALBUM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Czekałem na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jakim skromnie, nie chce nabijac postow swoja tworczoscia a Ci i tak narzekaja. To Determination to mi sie kojarzylo jak mix Jazz Jackrabbita i Portalowego Robots FTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Bardzo cieszy mnie wasza reakcja :). Tymczasem ja korzystam dalej z weny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie ma co strzępić języka. Szymański, jest ######ście :) Przyczepić jedynie się mogę czasem do pianina, które zdaje mi się mieć straszną keyboardową barwę, ale to raczej efekty obcowania pół życia z keyboardem. Poza tym w momentach z grubsza funkowych wszystko pływa i jest miód, ale wchodzi pianino i brak mu jednak groova, gra bardzo balladowo. Ale to marginalna sprawa. Pięknie bawisz się gatunkami, eksperymentujesz i zawsze plony masz wysokie, nie ma co. Pokusiłbym się o stwierdzenie, że stworzyłeś nowy nurt - dubstep funk. Promuj się gdzie popadnie, bo Twoja muzyka z pewnością może trafić w szersze grono, nawet w masy, pomimo że jest ambitna. Trzymaj się ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 No, w sumie mógłbym dać więcej groove'a na pain-inie, piętno Casio na mnie ciąży, wybacz. Prędzej mówiłbym o w pewnym sensie indywidualnej stylistyce aniżeli o gatunku, gdyby ten styl przypadkiem zostałby pociągnięty przez jakichś kontynuatorów, wtedy byłaby inna sytuacja - tym niemniej bardzo miłe słowa, podbudowują mocno, nawet stereocno! Co do dalszej części: z jednej strony jakoś niespecjalnie mam parcie na szkło*, ale miłe są dwie rzeczy: - muzyka dociera gdzieś dalej w czeluście internetów, - muzyka się podoba. Jeżeli ktoś ma dobrą wolę, zawsze może podesłać ludziom ze swojego otoczenia [którzy w jakimś stopniu mogą być odbiorcami, to nie takie łatwe słuchać Jakima - ja do dziś mam z tym problem :) ] i zrobić dobry uczynek :). Dzięki raz jeszcze i - hiehie - do usłyszenia! * - w każdym razie się staram nie mieć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi