Fallord Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 http://i30.tinypic.com/5f5d6q.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Bez paska start i bez żadnych ikon na pulpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Najwspanialszy pulpit en el mundo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Nie, to nie jest świeży windows. Lubię porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Prosto i z dużym zapasem przestrzeni :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 omg zero jaka rozdzielczosc : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 omg zero jaka rozdzielczosc : OJak ma stary monitor 16" czy 17" to 1024x768 to jest dość dobra rozdzielczość ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Crack: Dokładnie, mam małe dosyć stare monitory, ale mi taka rozdzielczość w pełni wystarcza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Dla mnie 1024x768 to najlepsza rozdzielczość, na innych mam za małe ikonki to jeszcze jakie zniekształcone, a monitor mam nowy. omg zero jaka rozdzielczosc : O Mam kolegów, którzy mają rozdzielczość 640x480. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Ale lol, ja mam 1024x768, i ba siedze na 15". Wczesniej nei wiem co sie stalo widzialem 800x640 : O @Grabarz, ja mam komputer na ktorym sie bawie w 320x2csotam. no i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Tak, szpanujcie kto ma mniejszą rozdziałke/monitor. (a ja mam od komórki i mam tam też fajną rozdzielczość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabluuz Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 windows 7, jeszcze nie zasyfiłem pupitu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 windows XP, jeszcze nie zasyfiłem pupitu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pery Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Omgomgfurry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Byłeś Bagno w Japonii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Byłeś Bagno w Japonii? Twoj interes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nigdy nie dałem swojego, lol. Bagno, czy mi się wydaje czy to jest xp :x ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A już myślałem, że wytępiliśmy bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A już myślałem, że wytępiliśmy bagno. Jeszcze Cie pomecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Twoj interes? To już się zapytać nie można? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Nigdy nie dałem swojego, lol. Bagno, czy mi się wydaje czy to jest xp :x ? Nie wydaje Ci sie. :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Zawsze się zastanawiałem po co ludziom więcej niż dwie, trzy gry na komputerze w tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 I tak gra w góra 5 z nich. Reszta pozostaje dla myśli, że "jeszcze kiedyś w to zagram", ew. dla szpanu. Btw, po kija ci Skrót do napiprojekt, allplayera, winrara, daemona (którego stawiam masz odpalanego przy starcie systemu), foxit readera... O.o ? No chyba, że jak chcesz otworzyć np. pdfa, to włączasz foxit readera, i wynierasz plik przez Plik>>Otwórz... =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi