PoxiPol Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 dragon server interlude :) mam human fightera i robie questa na wariora so there! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 http://img89.imageshack.us/img89/235/pulpetkl2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 https://gmclan.org/uploader/4365/steampunkissteam.png Duże statki wymagają dużych pulpitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Endżoj skąd bierzesz ikony? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Endżoj skąd bierzesz ikony? :< Kup sobie IconPackagera, gdy już zakupisz ten wysokiej jakości produkt chiński szukaj sobie ikon na dA. E: Albo dopisz [RS] przed nazwą tego programu w google :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 E: Albo dopisz [RS] przed nazwą tego programu w google :P Ty pieprzony piracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Ale po co kraść Panie Endżoju jeżeli znam darmowe programy? A na dA jak na razie znalazłem same dupne ikony ;[ A tu mój nowy pulpit https://gmclan.org/uploader/547/pulpit_se.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 widze cs a, gta, gta x2, trackmanie :), grand turismo (?), literki M&B, i jakby diablo 3 O.o kurde, dasz mi linka do trackjmani nations united forever?? bo teraz nie moge znalesc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Klej po kolei lecą gry TrackMania, THPS4, GTA SA:MP, NFS U2, CS, Soldat, Mount&Blade, Lineage 2, GTA SA :> Czej zaraz Ci znajdę. ehheh już mam http://www.victorygames.eu/Trackmania-Nations-Forever Hm. Ten napis GTA to zwykłe GTA ;p A ta seksowna Pani to SA:MP :< A Twoje Diablo 3 to Lineage ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 o kurcze, taka pomylka :) zaraz wrzuce pulpit ze wszystkimi moimi grami :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Ja to mam syf na pulpicie, jak go wyczyszcze, to dam screen :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 @Marrac - a t w lineage placisz? czy grasz na"pirackim" (nie do konca) serwie :3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ehehe nie będę płacił ;< A bym chciał pograć na globalu bo lepiej trochę. Chociaż jakbym zapłacił raz to dalej bym nie pociągnął już z płaceniem ;p https://gmclan.org/uploader/547/pulpit_se2.jpg Walić LiteStep'a macie tu normalny pulpit, o. Dodany Black&White, Gimp i Diablo 2! Klej wyślij mi jakiś kontakt na pw. A Ty Bassmaster won jak nie masz skrina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Diablo 2! Nie masz dodatku :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 moje!!! heh a lab14 aby pokazac gdzie sie zacialem, i zaslonic tlena :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Ty pieprzony piracie Won do lasu, ja bynajmniej kupiłem IconPackagera. @Marrac: TM Nations Forever, zapraszam na serwer GF-Network.net, zbiję Ci pupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Won do lasu, ja bynajmniej kupiłem IconPackagera. @Marrac: TM Nations Forever, zapraszam na serwer GF-Network.net, zbiję Ci pupę. Oł noł! :< Harv mam dodatek llloollol :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Oł noł! :< Harv mam dodatek llloollol :/ Albo nie, idź kup TM United Forever - wtedy pogramy, tylko 59zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Nie chce mi się wydawać kasy na grę którą odłożę po 3 dniach. :/ Wróćmy do tematu plox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 @up: No dobrze, już daję screeny: Też chcę być kładziejem ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 oryginalne, co? http://img291.imageshack.us/img291/6883/kapskovy7.jpg hehheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 oryginalne, oryginalne ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 tapeta mojego autorstwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 grrr, cheat engine woo hooo! Half-Life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 http://imagefuck.net/burdel.jpeg No co, przecież każdy kiedyś piracił ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 http://imagefuck.net/burdel.jpeg No co, przecież każdy kiedyś piracił ^^ [404] File Not Found : Plik nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 [404] File Not Found : Plik nie istnieje Skasowałem :P Z resztą wszystkie pliki na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Skasowałem :P Z resztą wszystkie pliki na serwerze. Enjoy your stupidity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Enjoy your stupidity www.imagefuck.net/burdel.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ha, mam nowszego windowsa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi