Grela Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Vista B) Mi Śwista :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 :o Grela's Revenge :o A o to mój pulpit :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Grela - Osamotniony Działacz Al-Kaidy :twisted: I poza tym - popracuj nad stylem, twoje teksty mnie nie ruszają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Grela - Osamotniony Działacz Al-Kaidy :twisted: Kamrat - ulubiony jabol hitlera :twisted: @up: okej ;) może zakończymy tą kłótnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 @up: okej smile2.gif może zakończymy tą kłótnie Czemu :( . Przynajmniej jest się z czego pośmiać ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja się nie kłóce, tylko z ciebie śmieje :x Zasadnicza różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 No to przestańmy się obgadywać i naśmiewać to co na czacie to na czacie ale nie powód żeby na gmclan przenosić <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ku chałwie Greli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Vista sux :P http://img412.imageshack.us/img412/401/deskqf2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Vista sux tongue2.gif ...Brico-Pack-Vista-Inspirat-Ultimate rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ale to jak Vista nie wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Po prostu XP z innym paskiem. ;) Tutaj moja 100% Vista: https://gmclan.org/up1072_6_pulpit_se_moj.html :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Phi, bez sidebara. Czym tu szpanować ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Po prostu XP z innym paskiem. ;) Tutaj moja 100% Vista: https://gmclan.org/up1072_6_pulpit_se_moj.html :) Mówisz o mnie? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Phi, bez sidebara. Czym tu szpanować ;p Za dużo to ciągnie. ;p Mówisz o mnie? :rolleyes: Mówię o "Damianx" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @ blackmaul Wcale nie, ja mam xp zmienione na vistę w 100%, tylko inną zrobiłem tapetę... Patrz mam pasek start jak w vista, rocket dock, nawet gdy sie otworzy folder to jest tak samo! down: Wiem: "Przetransformowałem" to niezbyt lotne wyrażenie, poprawiłem.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 XP "przetransformowane" na Vistę nie da ci Visty. Ja na twoim screenie nie widze Visty tylko jakieś coś co ją przypomina w jakichś 50%. Albo i mniej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Poza tym, na takich małych screenach ledwo co widać. No i, ja tam jakoś XP widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Up: Proszę bardzo. Tu trochę większy screen, wtedy zapomniałem wyłączyć resize image. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 1. Brak ClearType. 2. Pasek jest przezroczysty, ale nie rozmyty. 3. Tytuł okna nie jest ani przezroczysty ani rozmyty. 4. Ikona Kosza jest z XP. Więcej argumentów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nowy explorer wygląda zupełnie inaczej: http://img.wklej.org/images/11486omg-lamer.jpg Przycisk Start to u ciebie ścięte koło, które Viście wystaje ponad, a i ikona kosza i obrazków zupełnie inna od tej z Visty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To teraz mój, pochwale się czego jak na prawdziwego nyge przystało słucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 up:Fajna tapeta:) Jak myślicie, ten styl jest lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To i tak nie jest Vista. Zrozum, że z XP nie zrobisz Visty, poczekaj lepiej na SP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Damianx: Naturalnie, ten jest przejzystrzy ; ) Lol wtf? nikt mnie nie zjechał za pulpit hhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Lol wtf? nikt mnie nie zjechał za pulpit hhh... ...Nie jest aż taki zły-pomijając te świecące się na pomarańczowo elementy paska start, i te chaotycznie porozrzucane ikony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 No wiem, styl ssie ale przynajmniej tapeta pasuje B) @Down: Też chce taki fajny styl T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 http://img178.imageshack.us/img178/7152/pulpjm9.png >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 To mój pulpit ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Nom a oto mój: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi