Japanstache Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dobrze, że dodałeś cudzysłów, pomyślałby kto, że naprawdę tak uważasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wierz mi, lepiej pomyśleć, że Linux jest królem, niż Windows. Gdyby Windows był bogiem, na świecie ludzie znikaliby ludzie, rozwój człowieczeństwa zatrzymałby się i do tej pory byłby dziewice zachowane przez jakiś cud Fervi Ja wierzę, że Microsoft upadnie, Billy nie jest już najbogatszym człowiekiem na ziemi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 na świecie ludzie znikaliby ludzie do tej pory byłby dziewice zachowane przez jakiś cud Co? Microsoft nie upadnie, 'prości' ludzie wciąż będą go używać bo tylko jego znają i jest on dołączany domyślnie do większości komputerów. Gros firm wciąż używa XP a nie 7, bo przeszkolenie pracowników pożarłoby zbyt dużo pieniędzy, a co dopiero jakieś linuksy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A co do postu Farkraja, który mówi, że nie robimy nic czego byśmy pod Windowsem nie zrobili. A ja powiem, że on nie robi nic czego by pod Linuxem nie zrobił. żartujesz sobie? Wiesz ile aplikacji nie działa na linuxie, a ile GIER nie działa na linuxie? To już wiesz. Idź robić to czego nie możesz na swoim systemie serwerowym Ja wierzę, że Microsoft upadnie, Billy nie jest już najbogatszym człowiekiem na ziemi ;P Płacz ludzi których nie stać na Windows 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Szczerze, to zanim pierwszy raz w życiu zobaczyłem pulpit linuxa, wydawało mi się, że porusza się po nim(linuxie) jak w konsoli dos'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 niech ktoś zapoda jakiś pulpit, bo w tym temacie się bagno robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ale masz małą rozdzielczość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersen Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mój pulpet :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 @Farkraj Ojj, akurat baardzo dużo gier działa na linuxie, nawet taki crysis chodzi u mnie lepiej niż na windowsie ;) Ale koniec kłótni co jest lepsze ;) Każdy wybierze system dla siebie :) @Nersen Fajna tapeta :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tak, zgrzeszyłem - BURDEL NA PULPICIE, przeszedłem na ciemną stronę mocy ;0 No i oczywiście motyw z tomb raidera, a jakże by inaczej, z racji że kocham serię tej gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 psichix, burdel? ;o a za te GG Pro trzeba płacić?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To dla firm :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jak to jest burdel to ja batman jestem :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 no to szukaj teraz swojego robina :P burdel bo jest taki chaos ze ja sie gubie co od czego - zwykle mam pogrupowane tak rzeczy zebym latwo mogl znalesc co szukam, a tutaj musze szukac co odpalic z pol minuty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 To se załóż foldery będącymi grupoami, albo napisz nowy rewolucyjny soft do edycji pulpitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 pierwsza opcja była by łatwa ale chyba skuszę się na drugą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Wierz mi, lepiej pomyśleć, że Linux jest królem, niż Windows. Gdyby Windows był bogiem, na świecie ludzie znikaliby ludzie, rozwój człowieczeństwa zatrzymałby się i do tej pory byłby dziewice zachowane przez jakiś cud Fervi Ja wierzę, że Microsoft upadnie, Billy nie jest już najbogatszym człowiekiem na ziemi ;P Witaj Fervi. Widzę po avatarze i nicku że jesteś fanem Doctora Who. Ja też (od niedawna) Koniec offtopu, pokazuję wam mój pulpit z Debiana Lenny z Fluxboxem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 @Evilus Widzę, że używasz linuksa, tak jak ja ;) Fajnie masz skonfigurowane conky ;) Postaram się zamieścić mój pulpit gdy laptop wróci z naprawy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 @Nickolas: od lutego tego roku codziennie używam Lina, a eksperymentalnie - od stycznia 2007 roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Cześć, od 12 lat tej cywilizacji codziennie używam Windowsa, a eksperymentalnie - od 12 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jak zrobiłeś te ikonki na dole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 są standardowo z mac :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Bagno, pytanie małe. Uważasz, że postać na Twojej tapecie jest atrakcyjna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Bagno, pytanie małe. Uważasz, że postać na Twojej tapecie jest atrakcyjna? A czemuz to niby mialyby tego typu mysli mi po glowie lazic? Anime to anime. Koniec kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Umieściłeś ją na tapecie. Ja bym nie chciał czegoś brzydkiego oglądać za każdym razem gdy odpalam kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Umieściłeś ją na tapecie. Ja bym nie chciał czegoś brzydkiego oglądać za każdym razem gdy odpalam kompa. Eh, po tym co piszesz nie rozumiem o co Ci chodzi. Czy o ogolny wyglad tej calej tapety, czy o zapedy typu "otaku pervert". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja bym sobie na tapete jebł Mikan z to love ru, zreszta tak zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 masz maka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi