Threef Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Tytuł: Fall Of: The Run Gatunek: Platformówka, Lokalny Multiplayer Opis: Infinite Runner dla 4 graczy z power-upami i zniszczalnym terenem. Można grać w przeglądarce albo pobrać, grać na klawiaturze albo padach, ze znajomymi albo jeśli ich nie masz to z botami... albo nawet oglądać pojedynek 4 botów. Gra powstała w mniej niż 72 godziny na Jam i znów dziękuję gnyskowi za pomoc. :) Ogółem nie wrzucałbym tu tej gry bo jesteście dla mnie gównianym targetem i nie warto się dla was starać, ale zaraz będzie koniec roku a sami wiemy co to oznacza. Żart, lubię was. Pisałem to żeby był większy opis. Link: GameJolt.com Autorzy: Programowanie: Damian 'Threef' Komorowski Grafika: Damian 'Threef' Komorowski Animacje: Damian 'Threef' Komorowski Muzyka: Damian 'Threef' Komorowski Sterowanie: Red: Strzałki Green: WSAD Blue: IKJL Yellow: Numpad Albo grajcie na gamepadach! Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Głosik oddany. Muzyka przyjemna, grafika bez rewelacji ale ok. na początku miałem probem ze sterowaniem i jak "umarłem" to czarny ekran i nic nie dzieje sie dalej.. Ale bardzo ciekawy pomysł i mega plus sztuczna inteligencja oraz fakt możliwości gry na 4 graczy na gorących krzesłach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 To nie są gorące krzesła! Gorące krzesła są wtedy gdy inny gracz czeka na swoją turę żeby zająć twoje miejsce (Heroes 3!) Ale thanks4playing. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inik15 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ciekawa gra Polecam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Bardzo fajna gra przypomina mi ona nieco grę na Fb StickRun,bardzo ucieszyła mnie możliwość grania na padzie,oraz że można zagrać w 4 os na 1 kompie,muzyka pasuje do gierki,power-up też bardzo fajnie skombinowane. :D Wyszperałem tą grę sobie w googlu bo z linka mi nie zadziałało i się bardzo zdziwiłem, nie spodziewałem się że tą grę zobaczę na kongregate. :D Pozdrawiam x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi