bilek993 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Tytuł: Small Crash Racing Gatunek: Zręcznościówka Opis: Small Crash Racing jest grą, która mocny nacisk stawia na fizykę. W tej grze twoim zadaniem jest zegranie jak najwięcej punktów. Gra nie jest tak prosta jak się jednak wydaniej, ponieważ czas ucieka, a ty musisz jechać na tyle szybko by zdążyć i jednocześnie nie zniszczyć swojej maszyny. W grze jest dostępne 6 rodzajów pojazdów. Każdy z tych pojazdów jest unikatowy na swój sposób. Gra jest zintegrowana z Google Play Games, dzięki czymu w grze jest dostępny system osiągnięć oraz porówynywanie wyników ze znajomymi. Download: Rozmiar pliku: 10 MB Autorzy: Jakub Biliński Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie działa pod mój telefon. Ale prezentuje się dobrze. Nie wyglądałoby to lepiej w kolorze? Gdybym mógł to bym zagrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilek993 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @Sutikku Prawdopodobnie wyglądało by to lepiej w kolorze, ale taki miałem pomysł. Chciałem by ta gra była w dokładnie takiej kolorystyce i dosyć minimalistyczna graficznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Uprawnienia mi się nie podobają, bo co ci informacje na temat operatora + MMC i MNC? O innych rzeczach nie wspomnę :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilek993 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 @Fervi (doctor) Dziwne uprawnienia? Mi się wydaje, że są normalne, a nawet wytłumaczę ci do czego są mi potrzebne: - pełny dostęp do sieci (wymagane do wyświetlania reklam oraz do Google Play Games) - wyświetlanie połączeń sieciowych (wymagane do wyświetlania reklam) - zapobieganie przechodzeniu urządzenia w tryb uśpienia (nie jest wymagane, ale miło jak ekran ci się nie wyłącza, gdy grasz za pomocą żyroskopu i nie dotykasz ekranu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 To jakiś klon Hill Climb Racing. Pobrałem i stwierdzam, że oprócz samej koncepcji całkiem not bad :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalcracker Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Fajna gierka. Ciekawy styl graficzny. Zgadzam się z przedmówcą, jest nieźle :) Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilek993 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dziękuję metalcracker, twoja gra też całkiem niezła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi