dziadekkleofas Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Wspomnę tylko że w tym momencie Pieter zachowuje się ordynarnie i agresywnie o byle co. Tak trudno przyjąć krytykę? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 nie powiedział bym że to krytyka a raczej nagły zwrot w tył i wcale się tym nie przejmuje ponieważ wszystko pisze od początku sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Wolny kraj - prawda, ale są granice których się nie przechodzi. I naprawdę nie potrafisz przyjmować ostrej krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 ponieważ wszystko pisze od początku sam. Skoro użyłes przykładu to jak mogłeś wszystko napisać od początku sam? Pieter6 uspokój się, poprostu nie miałeś dobrego pomysłu a chciałeś zrobić gre przez internet, ja też uwazam że zabardo przypomina przykład, ale w końcu to dopiero pierwsza wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Po 1 nie wolno wam isc do niego po pomoc bo jak mu powiecie że czegoś nie wiecie to będziecie mieli "LOL <hahaha>" ewentualnie jeszcze "...noob" Tutaj się nie zgodzę, bo Pieter mi pomógł :P.A co do tej kłótni to przestańcie bo sensu to nie ma wogóle :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Mincaser ja nie napisałem że pisałem całość sam. ja mówię że pisze od nowa całą grę i tym razem silnik oprę na dll'u a tak to całą resztę napisze sam oprócz oczywiście funkcji dll'a. Wolny kraj - prawda, ale są granice których się nie przechodzi. I naprawdę nie potrafisz przyjmować ostrej krytyki. Krytykę to potrafię znieść bo każdy ma swój gust ale krytyki od osób które pierw na maxa wychwalają grę a potem ktoś coś powie to zwracają się przeciwko mnie. Ja podziękuje wysiadam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Czy ja wychwalałem tą grę? :P Poza tym, to normalna reakcja, jak bym nie widział tamtego przykładu to też bym pochwalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 no dobra niech będzie to może dajmy sobie spokój z tą grą i czekajcie na następną właściwie tą samą napisaną na własnym silniku i z trochę inną grafiką sterowaniem itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 To ja w takim razie zamykam temat. I jeszcze słowo do Pietera i do Pablo: natępnym razem prywatne porachunki załatwiajcie sobie gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 sory za napisanie tego posta ale: jak tylko zrobię nową wersje to dam ją tu. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi