Majkelnajt Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam taki problem bo chciał bym zrobić taki programikw stylu chaterbota w którym po wpisaniu jakiegoś tekstu np. ,cześc co robisz'' program odpowiedział by na to pytanie. Jeżeli znalazł by się jakiś wachowiec to poprosił bym o napisanie tego scriptu. Zgóry wszystkim za udzielenie pomocy dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 He he, pisałem kiedyś takiego bota... ale stwierdziłem, że za dużo z tym zachodu. Musisz po prostu szukać określonego ciągu znaków we wpisanym tekście. /* usertext - zmienna przechowywujśąca tekst usera bottext - zmienna przychowywująca odpowiedź bota */ if string_count("Cześć, co robisz?",usertext) { bottext="A siedzę sobie :)" } if string_count("A w jakim celu?",usertext) { bottext="Tak dla jaj." } // i tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 w moim uploadzie jest przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Dlaczego bot odpowiada na "Dowidzenia": "Dowidzenia", ? Skoro na Czesc czy jakos tak odpowiada Witam to na pozegnanie moglby odpowiedziec Zegnam. Ale to tylko moja teoria :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 to tylko przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 btw pisze sie do widzenia :D Brawo, mój padawanie. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Wiem ja to zacytowalem z przykladu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi