TeeGee Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 To niech z nich wylatuje jakies +1, albo niech lecą do licznika punktów po zebraniu, żeby było widać o co kaman. Zawsze będzie przyjemniej. :) EDIT: Jeszcze jeden feedback - postaraj się wyróżnić kolorystycznie przeszkody od znajdziek. Wiem, że rum się zbiera, bo czytałem opis, ale równie dobrze to by mogły być jakieś kosmiczne śmieci do omijania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 To jest takie wolne czy mi tak powoli działa na telefonie? (Samung Galaxy Y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Może wina telefonu. Póki co gra muliła tylko na moim Galaxy Ace, ale ten telefon wygląda jak po kontakcie z walcem, także to całkiem inna sprawa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Czy powinna być taka prędkość, jak tutaj, czy to 2x? Bo jeśli tak, to mi też wolniej działa. Jakby co: Samsung Galaxy Young. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 U mnie działa dużo, dużo wolniej. Można zmienić ruch, iść do kibelka, wrócić, znowu zmienić kierunek lotu i tak ad mortem defecatum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nie do końca wiem jaka jest prawidłowa prędkość gdyż mój telefon jest strasznym GUNWEM. Ale coś koło tego jak na gifie bedzioma, chociaż trochę wolniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To akurat Twój gif. A u mnie działa wolniej, dużo wolniej. Nie ma takiej tragedii, jak u Sutikku, ale i tak widać dużą różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To akurat Twój gif. xd classic nikas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A MYŚLAŁEM, ŻE JAK NAPISZĘ ŁADNIE I BEZ BŁĘDÓW W NOCY TO NIE WYDA SIĘ, ŻE PIŁEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 obadałem sobie troszku i wydaje się w porządku, bez kłopotów z frejmrejcikiem, ale z innym problemikiem, logo n94 miga przez ułamek sekundy po odpaleniu gry i od razu przechodzi do oxgames za każdym razem taki ze mnie polonista jak z koziej dupy trąba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 obadałem sobie troszku i wydaje się w porządku, bez kłopotów z frejmrejcikiem, ale z innym problemikiem, logo n94 miga przez ułamek sekundy po odpaleniu gry i od razu przechodzi do oxgames za każdym razem taki ze mnie polonista jak z koziej dupy trąba Też dzisiaj sobie 10 minut pograłem, framerate spoczko, prędkość jak na 1szym gifie i zauważyłem, że rzeczywiście to logo na starcie jest za krótko. Propsy dla Jakima za jak zwykle dobry tjun. Edit: Brak informacji o tym jak zdobyc nowe statki, albo ze w ogole istnieja zapewne troche bije po atrakcyjnosci, tak samo jak brak menu poza 'tap to start'. To zapewne sprawka GMS'a, ale wylaczenie aplikacji X'em nie zamyka jej naprawde, proces zostaje w tle i jego odminimalizowanie ponownie uruchamia gre od poczatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorsis Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 U mnie na rozdzielczości 320x480 gra jest ściaśniona - growe piksele nie są kwadratowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No niestety gra jest na ciut większą rozdzielczość zrobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi