Zombie-Games Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Tytuł: Amazing Tanks Gatunek: Tanks , 2D , TopDown , 2Player Opis: Nie miałem co robić na kompie z powodu braku neta to postanowiłem zrobić mini gierkę dla 2 osób Gra nieposiada fabuły ale posiada muzykę ;). Gra posiada wiele bugów bo miałem mało czasu (szkoła się zaczeła) więc chciałem ją szybko SKOŃCZYĆ Download: LUNK Rozmiar pliku: 17 mb ?? Autorzy: Programowanie: ZO-GA Fabuła: Err....ZO-GA Grafika: ZO-GA i wujek google ;) I zasoby GameMaker Muzyka: freesounds.org Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 "Gra nie posiada fabuły ale posiada muzykę" o kurwa stary jesteś mistrzem. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie ma za bardzo co komentować, ale popraw to więc chciałem ją szybko skączyć więc chciałem ją szybko skączyć skączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Zaczołem prace nad moim point&click'iem więc nieskończę tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Albo ja mam jakąś niezdolność wykrywania sarkazmu, albo Ty nie widzisz, że robisz błędy ortograficzne ;p *Zacząłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Może :ranting2: być ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 @Zombie-Games 16 lat i tyle błędów ortograficznych. Weź przed napisaniem czegoś na forum sprawdź niektóre słowa na googlach, to nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 wiek: 16lat fake :P Skąd: Z Czarnobyla ;) no wybaczcie mu, wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 17 mb... Za dużo jak na taką gierkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Lern2optymalizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi