Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 29 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Myślę, że tytuł wszystko zawiera, ale boję się kolejnego warna, a więc czy w gm 8.0 da się jakoś jednym ruchem usunąć wszystkie takie same obiekty? W gm 8.1 z tego co pamiętam była taka opcja, ale zmuszony jestem pracować aktualnie na 8.0, także ten, mówcie jakby co, nie gryzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 with ( "obiekt" ) instance_destroy(); ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 tzn mam na myśli w editorze rooma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Z tego co kojarzę to nie.... Trzeba pokombinować :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zrób duplikat obiektu i usuń oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 powiedziałbym, że właśnie to zrobiłem bez Twojej rady, ale nikt by mi nie uwierzył :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 To jest brzydkie rozwiązanie, bo zostawia śmieci w danych projektu, których nie da się usunąć (np. jeśli usuniesz sprite o indeksie 0, nie zmieni to indeksów kolejnych sprite'ów, a żaden nowy nie będzie miał takiego indeksu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 to prawda, ale nie widać innego rozwiązania póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Można podstawić do kasowanego obiektu duży wyróżniający się obrazek i spróbować pousuwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi