kriso99 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Cześć wczoraj kupiłem tablet dla cebulaków z biedronki i mam problem z podłączeniem go z gm:s dodatkowo projekty wypalone przezemnie nie działają, zaraz po ekranie wczytywani wyskakuje komunikat "Aplikacja NAZWA przestała działać", o dziwo inne produkcje działają elegancko sprawdzałem uzjelowe, borkowe i szmalowe, wszystkie działają... ktoś mi pomoże? e: apki juz działają, ale nadal nie moge prosto przez kabelek otwierać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Czy przez kabelek nie wymaga włączenia Debugowania USB? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 wymaga, jest włączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Yoyo runner zainstalowal sie nalezycie? Jesli nie to odsylam Cie do http://help.yoyogames.com/entries/21933652...d-On-My-Device- Jesli Twoje urzadzenie nie ma wsparcia ze strony producenta i nie posiada sterownika to zainstaluj uniwersalny sterownik adb dla urzadzen z Android dla potrzeb deweloperskich. W google znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Sprawdzamy czy urzadzenie jest widoczne - adb devices. C:\Program Files (x86)/Android/android-sdk/platform-tools>adb devices nie wykrywa mi urzadzenia... korzystałem z tego: link co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Czyli po wprowadzeniu polecenia masz komunikat "unknown"? Zainstaluj to - http://adbdriver.com/ Musisz mieć podpięty kabel podczas instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 sprawa wygląda następująco: -sterownik sie zainstalował -dodatkowo pobrany program PdaNet zaczął wykrywać urządzenie -brak instalacji yoyo runnera, przez co nie odpala aplikacji przez usb edit: kurwa aplikacje z gm:s instalowane z poza GooglePlay nie działają. Zaraz po wyłączeniu sie ekranu ładowania wyskakuje: "Niestety, aplikacja <nazwa> została zatrzymana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Czerwca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 A włącz "instalowanie z nieznanych źródeł". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 a miałem "instalowanie z nieznanych źródeł", ale dzieki za starania Gnysek:) w końcu zaskoczył, znalazłem gdzieś poradnik, daje link jak by ktoś potrzebował: link Moho dzieki za naprowadzenie z tym adb :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi