Jarkoz94pl Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Potrzebuję osoby która zaprogramowała by mi tabele wyników do gry wyścigowej. Musi być w niej jedynie nick(do wpisania) i punkty. Oczywiście udostępniłbym projekt zainteresowanej osobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 "Szukam Programisty" "Dział Grafika" "Ej panowie niech jakiś frajer mi zrobi tabelę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 a co za to bedzie miał "programista" edit: Tabela wyników, zapisywanie do pliku ini, szyfrowanie metodą Xor jako że już zrobiłem sobie kiedyś, a widzę ze ktoś potrzebuje to pozwoliłem sobie zrobić przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkoz94pl Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 A gdzie mam to pisać jak nie ma takiego działu? Widziałem, że pojawiły się tutaj podobne wpisy to dałem. A i zaraz jakiś frajer no dajcie spokój, męczę się z czymś od ponad tygodnia co dla kogoś zajęło by z godzinę. No nie mogę pojąć tych kodów potrzebnych do tej walonej tabeli a nie chce używać wbudowanej w gm no ale chyba będę musiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Przecież kriso99 podał Ci link do rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 ehhhh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Płacisz symboliczną sumkę i zrobię Ci to i ładnie opiszę co do czego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi