Wojo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 elo Mój problem polega na tym, że w niektórych grach po wpisaniu adresu kolegi z hamachi gra widzi jego serwer lecz nie mogę się połączyć. Mamy te same wersje gry oraz inni koledzy mogą się połączyć tylko nie ja. Pomóżcie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Spróbuj wyłączyć Firewall Windowsowy Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Używaj Tunngle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Firewall mam wyłączony i nadal cwaniakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Skoro "inni koledzy" mogą się połączyć to oznacza, że gra jest/była w jakimś stopniu popularna. O jaką dokładnie grę chodzi? Czy próbujesz się łączyć dokładnie według instrukcji kolegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Wszystko masz w pierwszym poście. Łączę się dokładnie w taki sam sposób jak koledzy , widzę serwer w grze lecz gdy się łączę wywala błąd lub cofa do menu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Wina Windowsa <Gnysek> :D Wchodzę w abstrakcję - Firewall w routerze? Spróbuj może przeinstalować grę też Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Gra oraz hamachi były przeinstalowane kilka razy. Bez skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Co to za gra? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Twierdza oraz Commandos 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fastboot Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Kup nowy dysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Kup nowy dysk Niech kupi owce Hamachi chyba jest już zaprzestanym projektem przez LogMeIn i chyba alternatywy trzeba szukać Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fastboot Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 windows na nowym dysku rozwiąże wszystkie problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Szczerze powiedziawszy byłem sceptycznie nastawiony co do rozwiązania użytkownika "Fastboot" lecz kupienie nowego dysku twardego o dziwo rozwiązało problem. Dzięki i pozdrawiam ! PS. Fervi coś ci avatar nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A co nie działa? bo u mnie działa :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wyświetla mi reklame cba.pl no chyba że serio masz taki avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi