Gibki Kaktus Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Rysowałem sobie w GM i wyskoczył mi taki komunikat. Teraz nie mogę nic zrobić, nawet zapisać. Da się jakoś zapisać zmiany teraz? Błąd w GM 8.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Nie nasza wina, że nie czyścisz dysku i masz cały zapchany. (I wydaje mi się, że gdzieś coś było napisane, żeby nie umieszczać treści pytania w temacie i pisania w poście "jak w temacie") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Z tym, że mam 16 GB wolnego na C i 6 GB wolnego na D, gdzie projekt i tak jest na C. A poza tym jako temat dałem tytuł błędu, a w poście opisałem co się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Może powiększenie pliku stronicowania pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A jak go powiększyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 W ustawieniach komputera jest zakładka wydajność Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Po zmianie muszę uruchomić ponownie komputer, a wtedy zmiany się usunął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 30 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 miałem podobnie, pomógł mi zapis na pamięci przenośnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ale jak zapisałeś, skoro nie można zapisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 30 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Zapisz jako i wybieram pendriva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja wgl nic nie mogę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi