kooni23 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam, chciałem zwrócić się z tym pytanie do bardziej zaawansowanych ludzi, gdyż w sprawachinformatyki jestem zuperłnie zielony. Poszukuje firmy pozycjonerskiej która jest w stanie upozycjonować moją nowo powstałą stronę internetową o którą wzbogaciła się Moja firma. Firma zajmuje się budowlanką. Proszę, podajcie Mi kilka zaufanych firm pozycjonerskich. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poiler Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Moja firma od dłuższego czasu korzysta z usług firmy #########. Strona znajduje się na odpowiedniej pozycji . Wszystkie usługi wykonywane są na czas i bez zbędnych komplikacji. Testowaliśmy kilka innych firm, ale zostaliśmy przy tym wiarygodnym i skutecznym pozycjonerze stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 @UP: Szeptanka alert :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Tia. To samo IP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi