canariopl Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam klanowiczów. To jest mój pierwszy post na tym forum. Czytam was od kilku miesięcy i dziś postanowiłem wyjść z szafy :) Od stycznia jestem "studentem" GameDevSchool.pl i w GameDev dopiero zaczynam. Chciałem jednak się pochwalić naszą pierwszą grą na zaliczenie miesięcznego projektu. Jest to remake bombermana jakich wiele. Nic szczególnego. Do tego ma masę bugów, ale jakiś tam poziom reprezentuje. Fakt, że poziom jest przedszkolny ale jakiś już jest. Gra dostępna jest tutaj: http://orzedowski.pl/bomb/eob-rc3.exe Udostępniam również cały projekt do wglądu: http://orzedowski.pl/bomb/eob.gmz Wiem, że jest straszny burdel w kodzie, ale ktoś może coś z tego zrozumie i nie popełni błędów, które ja popełniłem. Poniżej link z filmu promocyjnego tej mini gierki: Oczywiście projekt jest zrobiony 4Fun only. Dużo się nauczyłem i na pewno kolejny będzie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 ######sty trailer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Byłbyś moim specem od marketingu. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canariopl Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Byłbyś moim specem od marketingu. :D Trailer nie ja robiłem. Zrobił go kolega z drużyny Rafał. Ja tylko coś tam klikałem w Game Makerze. Teraz robimy drugi projekt, który ma z zasady przynajmniej spróbować się sprzedać. Ogólnie jest niezła zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Życzę powodzenia na tej jakże trudnej ścieżce kariery! Trailer naprawdę spoko. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Tak, aż przypominają mi się iście genialne reklamy Segi czy Nintendo. Jeśli nie zrobicie kariery w grach, to zrobicie w marketingu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ogląda się mrraśnie po pijaczku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ogląda się mrraśnie po pijaczku!!! tak :334 tyle ze ogladalem wczesniej ale wspomina sie tez mraśnie czy jakos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi