Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Gadać, czyja to sprawka? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Psiksa pewnie :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 kiełbasa chciał zmiane nicka, to mu dałem, ot - jego problem, że nie napisał na jaki nick chce zamienić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 A to ci kanalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 mi tesz podmienił gałgan jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 "Ban ANtY"? Dużo na tym świecie się zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 hryhyhyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 http://www.memy24.pl/konkurs.php oj baca, baca nie starczy już scamu w necie, własny trzeba dokładać? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 hahahhah, w końcu coś sie dzieje;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 A ze mnie jakieś Pappito Pablito zrobił i to jeszcze do tego czarne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 http://www.memy24.pl/konkurs.php oj baca, baca nie starczy już scamu w necie, własny trzeba dokładać? :( Ja bym tego nie nazwał scamem, tylko promocją portalu. Nie zbieram danych osobowych dla korzyści materialnej, czy tym podobnych. Konkurs istnieje tylko do zwiększenia ruchu na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi