LyanVu Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Tytuł: MiniWizard(?..To po prostu system walki w sumie) Gatunek: RPG/Akcja Opis: Zasady: 1. Po każdej wygranej walce mamy 2 punkty statystyk do rozdania. 2. Po każdej wygranej dostajemy 1 punkt końcowy. 3. To jest gra w stylu areny. Przetrwaj jak najdłużej. 4. Jeszcze nie ma sztucznej inteligencji. 5. Zręczność odpowiada za zdolność do unikania ataków 6. Potki na HP są tylko dwie każdego rodzaju i na całą grę(nie tylko konkretną walkę), ale za to leczą procentowo. 7. Skill - Głaz ma szansę na stun(ogłuszenie - 1 tura). 8. Konsolę można powiększyć klikając prawym na nagłówek -> właściwości 9. Powodzenia ;] Download: http://speedy.sh/JEeCC/Walka-Turowa.exe (22:53 - aktualizacja(bug fixes)) Rozmiar pliku: 181 KB Autorzy: Programowanie: Marcin Siekierski(ja) Fabuła: brak fabuły Grafika: Microsoft Muzyka: Brak; Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 przypomniała mi się moja pierwsza gra w konsoli 'Arena Maggusa' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyanVu Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jakaś krytyka? chociażby ta najgorsza dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Postać mi się zacięła w ścianie. A wgl. -Downloader-serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi