Phoenix Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zakładam ten temat, bo potrzebuję pomocy. Szukam papieru, który nada się na...lampion. Heh, pewnie część z was już uznała to za troll, ale posłuchajcie dalej. Robię lampiony na specjalną okazję, a rozświetlić nimi muszę obszar dajmy na to metr na metr. Używam zwykłego słoika, a na to cienki papier no i świeczka, ale efekt nie jest zadowalający. Teraz pytanie: czy zna ktoś z was materiał (w formie arkusza, który można przykleić na słoik), żeby rozświetlał świeczkę jeszcze bardziej niż standardowy papier? Potraktujcie to poważnie, nigdy wcześniej nie robiłem lampionów, a może akurat ktoś zna jakiś niedrogi materiał, który daje lepsze rezultaty. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A może użyjesz bibuły? Ja używałem jej przy robieniu lampionu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Daje lepsze efekty niż papier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Uuuuu, ktoś tu niedługo zamoczy. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 UP. +1 Tzn. przez bibułę powinno mocniej świecić, i wgl fajna jest :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Uuuuu, ktoś tu niedługo zamoczy. xD xD, jebłem. Ok, dzięks, spróbuję z bibułą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tylko i wyłącznie bibuła, ale uważaj żeby jej nie zmoczyć bo bardzo farbuje. Czerwona da świetny efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tylko i wyłącznie bibuła, ale uważaj żeby jej nie zmoczyć bo bardzo farbuje. Czerwona da świetny efekt. NO, UWAŻAJ BY JEJ NIE ZMOCZYĆ... XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nikas, ty żartownisiu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Lampiony nie są seksi... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Fakt. Ja tam polecam te takie jednorazowe okrągłe świeczki - walniesz 10 i też dobry efekt. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Też dobry? Sądzę, że kupienie podgrzewaczy zapachowych i nawalenie tego multum w pokoju + rozrzucenie kwiatków da lepszy efekt przy niższym trudzie i czasochłonności. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zawsze wydawało mi się, że najlepszy efekt daje choloroform, ale co ja tam wiem ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zawsze wydawało mi się, że najlepszy efekt daje choloroform, ale co ja tam wiem ... Fervi Fervi, nie pamiętam kiedy zaśmiałem się z Twojego posta linuksiarzu. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Panowie amanci. Dzięki za rady :D. Bibuła zdała test. I akcja nie będzie się poczyła w pokoju, ale ciii. @Ranmus: SOM SEGZI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi