PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Przykład obiektowości w GMLu wyjaśniony na przykładzie animacji szkieletowej. W paczce znajdziecie gotowy projekt gotowy do zaimportowania, zawierający komentarze opisujące wykorzystanie obiektowości. Download: OOP-GML w animacji szkieletowej Screenshoty: #CA14 - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 w ogóle jak to wypada na tle spritów, optymalniejsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 ale to rysuje sprajty. zle zadales pytanie, powinienes raczej zapytac: "jak to wypada na tle takiej samej animacji, ale na obiektach GMa?". nie wiem, bo nie zrobilem takiej samej animacji na obiektach GMa : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Czym to otworzyć,bo nie działa mi to.Jakiś plik do 4 liter mam i nie idzie nic z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 GMS>Import ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 GMS>Import ;) Robiłem właśnie ale pewnie zbyt zmęczony byłem i nie umiałem.Potem ogarne,jak będzie fajne to może się przyda. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi