Quetzacotl Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ktoś wie czy jest możliwe w GM napisanie programu który będzie działał w tle, tzn nawet jeśli będzie zminimalizowany a ja będe w innej aplikacji. Potrebuję czegos takiego do naliczania ile razy wcisnalem dany klawisz w pewnej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Zapewe możliwe za sprawą jakiegoś dlla. Pietrus podawał mi kiedyś dlla, który pozwala minimalizować grę do zasobnika systemowego... ale chyba nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Pietrus podawał mi kiedyś dlla, który pozwala minimalizować grę do zasobnika systemowego...GM Tray czy jakoś tak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 GM Tray czy jakoś tak ;pAno racja :) Oto link: http://www.rocketsoft.gm-school.uni.cc/uploads/SysTray6.zip (thx dla pietrusa :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 to jest jedynie chowanie do traya, w tle nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi