asdfMaciej Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Tytuł: Papier, Kamień, Nożyce Gatunek: Casual Opis: W grze sterujemy graczem, który musi się zmierzyć z przeciwnikiem. Jak narazie, AI jest podstawowe - chociaż, nie używa zwykłego losowania. Robię tą grę w celu poćwiczenia PyGame oraz tworzenia podstawowej sztucznej inteligancji. Nie jest ona zrobiona w Game Makerze (w przeciwnym razie, w pół dnia miałbym ją gotową). Liczę na opinię co do AI, oraz bug reporty. AI niedługo podlegnie zmianie, aby wykrywało patterny - poprawi się wtedy jakość przeciwnika. Download: Kod źródłowy, gra Rozmiar pliku: około 3,5 MB, po rozpakowaniu około 6 MB Autorzy: Programowanie: asdfMaciej Fabuła: asdfMaciej Grafika: asdfMaciej, jednak łapki pochodzą stąd: Link Muzyka: Raggaman - jego utwór, jednak dźwięk wybrania pochodzi z tej stronki - autora nie pamiętam. Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wyjątkowo losowo losuje 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nie obraź się, ale dla 3,3mb nie będę instalował softu, którego nigdy więcej nie użyję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 No cóż nie da się ukryć, że "Teoria prawdopodobieństwa" robi swoje i gdyby jej nie było gra była by po prostu nudna i mało oryginalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nie no, jeszcze musiałbym instalować jakieś dodatkowe softy? Gdyby nie to to pewnie bym sprawdził jak ta teoria poradzi sobie z wybraniem dziesięć razy kamienia, a tak to za dużo zachodu. oceny brak, bo po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jestem w szoku, takiej chujozy na gmclan nie widziałem naprawdę dawno. Grafika: 1/10 Grywalność: 1/10 Muzyka: 1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 fajna gra nie wiem jak zagrać 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfMaciej Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dziękuje wszystkim :* Jak doprowadzę pygame2exe do działania, nie trzeba będzie ze źródła kompilować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfMaciej Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zrobiłem wam ten .exe, udało mi się błąd poprawić :) https://gmclan.org/up8190_4_releaseb380c.html Przepraszam za double post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Gdzie ten exe, bo na pewno nie w tym rar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfMaciej Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zły link, mój błąd. Wrzuciłem ten sam plik do upka dwa razy... To jest ten: https://gmclan.org/up8190_4_releaseb380c.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 pewnie bym sprawdził jak ta teoria poradzi sobie z wybraniem dziesięć razy kamienia Faktycznie lepiej się zachowuje, niż gdyby losowało za każdym razem jedną z trzech opcji. Przy wybieraniu 10 razy kamienia, od 2-3 gry AI wybiera za każdym razem papier i wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zły link, mój błąd. Wrzuciłem ten sam plik do upka dwa razy... czyli link był dobry, a plik zły :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 dałem 5 za starania :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi