getStringFromObject Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Pierwsze LD jako SubFty - zdecydowalismy sie wziac udzial w sobote wieczorem wiec musielismy niestety mocno obcinac ficzery. Tematem bylo "You only get one" - u nas jest to ostatni pocisk uczestnika apokalipsy ktorym musi wymordowac zombiaki. Robione w haXe i OpenFL (tak, da sie). Profil na stronie LD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 O, cześć Filip, fajna gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Pocieszna gra ale ten pocisk jest "delikatnie rzecz ujmując" irytujący ._. Grafika za to świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 @ΨΧΞ - Dzieki :) Wrzuc moze linka do swojej gry z Australijczykiem bo nie moge znalesc a chcialem zagrac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Bardzo mi się podoba ta gra, mimo że jest z rodzaju takich co się pogra 10 minut i nigdy do nich nie wraca (no ale to już cecha chyba wszystkich minigier stworzonych w krótkim czasie). Chętnie zobaczyłbym bardziej rozwiniętą wersję. Graficznie - świetne. Tylko przeszkadza mi trochę to, że nie ma po przegranej od razu przycisku "Retry", tylko trzeba wracać do menu i wciskać start. Bo ja często i szybko umieram :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi