acerunox Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Tytuł: Mr. TV vs Ninjas Gatunek: platformówka Opis: Pan Telewizor był świadkiem niebywałego wydarzenia... Z odległych krajów przybyli złowrodzy ninja. Planują zasiać chaos i przejąć kontrolę nad światem. Pan Telewizor dzięki swoim niezwykłym umiejętnościom jest jedynym, który może uratować świat przed zniszczeniem. A ty... musisz mu w tym pomóc! Download: KLIK! Rozmiar pliku: 2830KB Autorzy: Programowanie: acerunox Fabuła: acerunox Grafika: acerunox Muzyka: acerunox Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jak dla mnie to ta gra jest taka niedorobiona. Demo może ok, ale jako gotowe gry i programy to zdecydowanie nie. Słabe animacje, postacie wchodzą w siebie - brak aniamcji ataku. Jednopoziomowa platformówka = jednopoziomowa ocena Nie jest to gra do której się będzie wracać. Całkowicie nie grywalna na touchpadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acerunox Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Hmmm... OK. Dzięki za opinię. :) Ja chciałem jeszcze dodać, że to była moja pierwsza gra, zrobiona w ok. 30h. Animacje słabe lub ich brak w niektórych sytuacjach jest spowodowany tym, że robiłem wszystko sam i nigdy wcześniej nie tworzyłem pixel-artu/animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 1. dlaczego nie wsad + myszka, tylko strzałki + myszka? 2. trzeba było to wrzucić najpierw do dem, dowiedziałbyś się co poprawić i miałbyś może grywalną pełną wersję do wrzucenia. 3. Nigdy wcześniej nie tworzyłeś animacji, no spoko, ale kiedyś trzeba zacząć, czemu nie teraz :P 4. Gra wygląda estetycznie także to jest coś co na pewno jest rzadkością wśród pierwszych gier. 5. Grafikę jaka by nie była też sam zrobiłeś i nawet muzykę również(?), to się chwali Ogólnie radziłbym przemianować to na demo/prototyp i coś to dalej pociągnąć w kierunku grywalności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Całkowicie nie grywalna na touchpadzie. mało jest gier grywalnych na touchpadzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 mało jest gier grywalnych na touchpadzie :) +1 Widze zapomnieliscie juz jak to jest robic swoja pierwsza gre. Gmclan juz widzial naprawde bardzo tragiczne pierwsze gry, a ta mimo sztywnosci jest grywalna, ma ruchome tlo i mrugajacy napis w menu glownym. Kolega mogl nie pomyslec, aby najpierw zapytac co poprawic w dziale dem lub zapowiedzi, ale uwazam ze nawet przyjemna minigierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Chyba pora się przyznać że wspomagałem acerunoxa dobrą radą podczas robienia tej gry. Odpowiadałem pytaniami na pytania, odsyłałem do tutoriali, albo wskazywałem funkcje których ma użyć. Wciąż nie posłuchał wszystkich moich rad. I wciąż nie zauważyliście nic na screenach? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jesli mowisz o "Niggas defeated" to rzucilo mi sie to w oczy zanim pobralem i rozczarowalem sie "ninjas" w grze. BTW jak nowy nie slucha rad znaczy ze ich jeszcze nie rozumie. Kroczek po kroczku, threef, kroczek po kroczku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acerunox Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jest możliwość zmiany tego... Wystarczy, że poszukasz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jesli mowisz o "Niggas defeated" to rzucilo mi sie to w oczy zanim pobralem i rozczarowalem sie "ninjas" w grze. Mówiłem żeby taka była nazwa gry. Jaka byłaby wtedy wasza ocena? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi