Flame Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Tytuł: The Versus Gatunek: Platformówka Obecna Wersja: Alpha Opis: Jest to gra dwusobowa w której steruje się klawiszami WSAD lub strzałkami. Gracze wzajemnie probuja się zabić na trzech różnych poziomach...Ten kto zabije pierwszy drugiego przeciwnika wygrywa. Download: Link 1 (chomikuj) Link 2 (speedy share .rar) Link 3 (speedy share .exe) Rozmiar pliku: ok. 14 MB w pliku .exe i 10MB w pliku .rar Screeny: Screeny Autorzy: Flame Programowanie: Flame Grafika: Flame Muzyka: Efekty dźwiękowe stworzone przy uzyciu programu PianoRollComposer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 1.Nie ma screenów 2.Jaką dokumentację? Nie rozumiem ostatniego zdania.. EDIT: Solidna..ale pusta gra. brakuje sztucznej inteligencji, prosta ale przejżysta grafika, gameplay nudny i monotonny..trochę za mało tego;P 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 1.Nie ma screenów 2.Jaką dokumentację? Nie rozumiem ostatniego zdania.. EDIT: Solidna..ale pusta gra. brakuje sztucznej inteligencji, prosta ale przejżysta grafika, gameplay nudny i monotonny..trochę za mało tego;P 3/5 Ja będe stale dodawal dodatki można powiedzieć że to jest alpha (korciło mnie żeby wrzucić tą grę)...Co do sztucznej inteligencji to pomysle ale to stała by się przede wszystkim gra jednoosobowa.Ale 3\5 jak na moją pierwszą gre to nie najgorzej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Skoro to alpha. To czemu jest w pełnych wersjach? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Lepsza gra jednoosobowa z możliwością gry wieloosobowej niż tylko dwóosobowa.;) Spróbuj to urozmaicić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Boad bo jestem nieogarem...xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi