Czarny Ass Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 No właśnie w tym problem, że jesteśmy "komisją" i póki nią jesteśmy, to nie powie prawdy. Po pierwsze - każdy może czytać to forum, także osoby spoza niego. Po drugie - może się znaleźć kapuś, który dostarczy dowodów. Jak by się przyznał dostarczyłby nam dowodów. Z kolei, z tego co mi się zdaje widziałem post, w którym jasno potwierdził związek tej gry z MLP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Matko ale nagaka namnie ze nie wiem czy się śmiać czy płakać LionX, ja wszystko rozumiem, oczywiście masz rację w tym co mówisz. Nie rozumiem tylko jednego - po co aż tak wciskasz nam kit, że twoja gra nie ma NIC wspólnego z MLP. Przecież na swoim profilu otwarcie pokazujesz, że lubisz kucyki z MLP i każdy wie, że inspirowałeś się tym przy tworzeniu gry. Oczywiście nie twierdzę że to podróbka, albo że łamiesz prawa autorskie, no ale kurde, nie możesz się wciąż w tak śmieszny sposób wypierać tego że te dwie produkcje mają ze sobą jakieś tam powiązanie. Nie jesteśmy jakąś komisją, przed którą musisz udowadniać że to nie plagiat. Z nami możesz rozmawiać wprost, zacznij w końcu nazywać rzeczy po imieniu. Ja się nie wypieram że oglądam mlp że lobię kuce jedyne co powedziałem to, to że moja gra nie łamie żadnym praw autorskich i nic ponad to gdyby łamała była by nie legalna i zapewne nie została by zaakceptowna i dopuszczana w ogóle na desure Juz sie nie bede wypowiadac jak bardzo, LionX, robisz z siebie głupka bo wszyscy widzą i wiedzą jak bardzo starasz się zakryć, że to MLP, a Twoja interpretacja śmierdzi mocnym naciągactwem. Mhmm ja jedynie odpieram twój atak na temat łamania czyichkolwiek praw autorskich nic ponadto a reszty twojej wypowiedzi nie skomentuje No właśnie w tym problem, że jesteśmy "komisją" i póki nią jesteśmy, to nie powie prawdy. Po pierwsze - każdy może czytać to forum, także osoby spoza niego. Po drugie - może się znaleźć kapuś, który dostarczy dowodów. Jak by się przyznał dostarczyłby nam dowodów. Z kolei, z tego co mi się zdaje widziałem post, w którym jasno potwierdził związek tej gry z MLP. Wydaje mi się że nie, ani razu tego nie powiedziałem lol :) dokładnie XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 autor tematu poprosil o zamkniecie, bo sie hejt i flame robi, czy cus. zamykam wiec na prosbe autora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi