hamtaren Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Tytuł:FactoriaDec Gatunek: Program liczący Opis: Program przelicza systemy liczbowe od dwójkowego do szesnastkowego oraz silniowy. Właściwie, to jest chyba jedyny element, który wyróżnia ten program na tle innych, przynajmniej ja się nie spotkałem z takim, a potrzebowałem przeliczeń do tego i z tego systemu. Tych co nie wiedzą czym jest system silniowy odsyłam do pomocy w moim programie, albo wikipedii (polecam anglojęzyczną). Jest bardzo ograniczony, nie potrafię jeszcze korzystać z bibliotek zewnętrznych, które domyślam się, pomogłyby mi w dużym stopniu. Mimo wszystko i tak wiele nauczyłem się pisząc ten program. Może komuś się przyda :) Download: http://www.gmclan.org/up2214_4_FactoriaDec.html Rozmiar pliku: 1,41Mb paczka Autorzy: Programowanie: Hamtaren Grafika: Hamtaren Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 A system jedynkowy to gdzie? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 @Niggas Jedynkowy sobie darowałem, poza tym guziczków byłaby nieparzysta ilość :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Działać działa, grafika ładna, rzecz która mnie denerwuję to że jak się już wpiszę jakieś liczby, to potem żeby je wykasować to nie wystarczy przytrzymać Backspace, tylko trzeba go klikac dla każdej cyfry osobno. Może warto to dodać, takie przyzwyczajenie z większości edytorów tekstowych. No i szkoda że nie ma przecinków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 No z tym backspacem to rzeczywiście może denerwować, a z brakiem przecinka i w ogóle ułamków to już moje lenistwo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi