Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Czołem, kiedyś już rozkręcaliśmy gmclanowe tibiowanie i wychodziło nawet fajnie, wczoraj pobrałem tibię jako jedyne co mi na tym kompie pójdzie i odkopałem stare konto. Iridia, Ragnar Overlord, knight na 22 lvlu. Chętni do gry pilnie poszukiwani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 wole wowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja tam pogrywam czasem w weekendy ale na refugii : ) Wątpię czy znajdziesz kogoś grającego na twoim świecie na gmclanie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Pandoria sorcerer lvl 20. Grane w wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ja z powodu braku ekipy ekipy praktycznie nie gram na serwerach cipsoftu. Moje ostatnie konto, na którym grałem i mam spory dobytek to 47 MS Julera. Za niedługo startuje fajny serwer (7.6) z lepszymi grafikami, ciekawymi mapkami. Więć jakby był ktoś chętny to zapraszam. zsquare.sytes.net 1. Ediakar 90- Harmonia 2. Edimaru 11- Thoria 3. Krigenus 16- Aurora 4. Namitenshou 47 - Julera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Lepiej OTS w dzisiejszych czasach, bo to co robi Cipsoft woła o pomstę do nieba ... Niemniej sam nie wiem czy bym zagrał :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi