kt1117 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Cześć, mam mały problem, gdy próbuję zagrać sobie w coś przez neta np. w CS'a to nie łączy mnie z serwerami, tak jakbym miał jakąś zaporę czy coś. Nawet jak wyłączę i zaporę i antywira, a połączenie z internetem jest. Miał ktoś kiedyś taki problem? Wie jak sobie z tym poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Operator blokuje porty? Może spróbuj puścić ping na adresy serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ping leci tylko na ip bez portu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ja bym dzwonił do operatora, ale możesz spróbować zrestartować urządzenia w sieci, albo najlepiej zobaczyć czy problem pojawia się na innym sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Faktycznie, jak wbiłem na adres ip podany przez Port Checker to wywaliło mi stronę routera mikrotik. Ale, ponieważ jestem w nacie to raczej nie dam rady nic z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Odblokuj se port na kompa jak znasz numer portu i lecisz z koksem. Ja tak robiłem na lapku jak mi lol nie chciał pyknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Przekierowywałem porty, wpisałem w start 0, a w end 65535, żeby mieć przekierowane wszystkie. Niestety to nie działa. Może powinienem w start podać jakoś inaczej cały port a w end 80? Nie mam za bardzo pojęcia jak to robić na zakresach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi