Serge Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 A pozatym jesteście tu tacy przyjemni, że nie dziwię się dlaczego tu tak mało osób wchodzi. No widzę że są tu jednak fajni ludzie! Trochę zmienny jesteś... Ile masz lat, bo myślę że mało, ale mogę się mylić... tja trzeba najpierw znać angielski!! Ucz się, ucz, bo nauka to do potęgi klucz :] . A bez angielskiego będzie trudno.... Zanim zaczniej robić MmoRpg'i, Tekkeny 9 i nowe Final'e ( :lol2: ) to radzę ci nauczyć się podstaw do 2D i poznać interfejs GameMaker'a. EDIT: Hehehe, dopiero teraz zauważyłem, że zamiast quote dałem code :lol2: ... Nie obraże się :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Nie obraź się Serge ale powinieneś poznać interfejs pisania postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmas Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Pisałem że nie robiłe mmorpg tylko prostego rpg!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi