Xedom Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Gatunek: przygodówkaOpis: Gra przedstawia klasyczny dzień z życia Kota Kamila. Oczywiście z pozoru zwykły dzień szybko przekształca się w dziką walkę między kotem a robieniem kanapki czy nawet odpisywaniem na SMS-a. Czy Kot Kamil podoła najtrudniejszemu zadaniu jego życia? Gra stworzona na Ludum Dare 27 Jam.Download: Ludum DareRozmiar pliku: 11.1 MBAutorzy:Programowanie: Kacper "kacperski1" Herchel, Maciej "MacronCPP" ZiółkowskiFabuła: Kacper "kacperski1" Herchel, Maciej "MacronCPP" ZiółkowskiGrafika: Kacper "kacperski1" Herchel (+ mała pomoc - Maciej "MacronCPP" Ziółkowski)Muzyka: Grzegorz "zabujca405" Bąkowski (pisownia nicku oryginalna)Dźwięki: Arkadiusz "Victorion999" Victor, Kacper "kacperski1" Herchel Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 7/10, gdyby było dłuższe byłoby 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jestem lepszy od Nostradamusa, przewidziałem, że Xedom opublikuje grę 29 sierpnia 2013 między godziną 23:40, a 23:59. PS. Xedom świadkiem. @topic: Jak jest "go on", to nie mogę nic zrobić. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi