R.o.b Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Gatunek: sokoban/logiczno - zręcznościowy Opis: Gra to odpowiednik sokobana. Zadaniem gracza jest sterowanie (U-podobnym) mechem, tak aby wszystkie skrzynki znalazły się na odpowiednich miejscach. Spowoduje to otworzenie się przejścia do następnego poziomu. Na naszej drodze spotkamy różnego rodzaju "przeszkadzajki" w postaci strzelających wieżyczek, noży poruszających się po prowadnicach, jednak największym wrogiem często moze okazać się nasza głupota, np. gdy się zblokujemy ;) . Download: bluebox (5,7 mb) Autorzy: programowanie, grafika, mapki - R.o.b muzyka - "eff4" by EugeneSF podziękowania dla FanXX, za komentarze i pomoc ;) Walkthrough Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 fajne. zagralbym w to na andku. dasz rade wyeksportowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ja niestety nie, ale moze ktoś kiedyś ;) . Postaram się jak najszybciej zająć tą sprawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Mogę ci pomóc z eksportem na Androida (włącznie z poprawianiem przestarzałych funkcji itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 uzjel ponoc chetnie eksportuje, zapytaj go :) uprzednio zamien sterowanie klawiszami na dotyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jak widać chętnych do eksportowania jest wielu (a przynajmniej kilku ;)). Wolałbym jeszcze troche poczekać i dopracować pare rzeczy w wolnym czasie. Po za tym czeka mnie zmiana sterowania i prawdopodobnie rezygnacja z niektórych funkcji (nie wiem, nie znam się kompletnie :P). Przydałaby sie osoba, która ma doświadczenie w portowanie gier na andka i doradzi, czym muszę sie zająć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 sterowanie i odpowiednie ustawienie view, tj. centrowanie mapy lub przesowanie jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Pomogę jeśli trzeba. Doradzę. Grze przyglądam się od początku z zainteresowaniem, więc pisz jak będziesz miał ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi