Mateusz Nejman Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tytuł: GerninWorld Gatunek: Rpg Opis: Wcielamy się w tytuowego Gernina. Przemierzamy świat w poszukiwaniu swojego miejsca. Napotykamy w tym świecie wioski 5 kultur(Normanów, Hindusów, Bizantyjczyków, Majów i Japończyków). W tych wioskach dostajemy zadania, handlujemy i możemy zamieszkać. Autorzy: Programowanie: Mateusz Nejman(ja) Fabuła: Milleinare Mod(Minecraft), Mateusz Nejman(ja) Grafika: Mateusz Nejman(ja) Muzyka: Sabaton(muzyczka w tle), zasoby z internetu Screeny: Górny pasek pędzie zmieniony Postęp prac: -Kultury: *Hindi - Zrobione *Normanów - Do zrobienia *Hindusów - Do zrobienia *Bizantyjczyków - Do zrobienia *Majów - Do zrobienia *Japończyków - Do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Obawiam się że za wcześnie na ten temat.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wiek: 15 lat Muzyka: Sabaton(muzyczka w tle) boże nie te wakacje spędź na plaży bo macie ładne - nie przy tej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jezus, z Ustki! Blisko Koszalina, jeszcze mnie znajdzie ;/ A jeśli chodzi o grę, to jak niema screenów to by się chociaż dłuższa zapowiedź przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie, imo jest świetnie, czego jeszcze by można chcieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 te wakacje spędź na plaży bo macie ładne - nie przy tej grze Tyś widzioł plażę w Ustce. A to jest jeden z tych tematów, przez które uważam, że dział "Zapowiedzi" jest bezsensowny. Nie zaprezentowałeś tutaj nic - ani grafiki, ani fabuły, ani opisu gameplayu... że o demie nawet nie będę wspominał. A co do Sabatonu, mam nadzieję, że dałeś go chociaż w midi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jezus, z Ustki! Blisko Koszalina, jeszcze mnie znajdzie ;/ A jeśli chodzi o grę, to jak niema screenów to by się chociaż dłuższa zapowiedź przydała. Będe w Atrium zwracać router do tesco to zajade do ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Proszę bardzo! Pierwsze screen'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Proszę bardzo! Pierwsze screen'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi