MaxGaming Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam! Od razu mówię, że nie wiem jaki dział wziąć :D No to tak, mam nietypowe zlecenie(ale ######ście płatne) mam zmienić ip przez proxy tak, by klient mógł założyć kolejne konto na allegro, bo poprzednie mu zablokowali, a allegro dochodzi po ip(ja mam to gdzieś w sumie po co, ważne, że płaci). Czy zmiana ip przez proxy wystarczy? W sensie, wiem, że mogą po adresie etc. ale chodzi o to czy nie sprawdzają ip wewnętrznego czy numerów płyty głównej, bo kiedyś ktoś takiego mówił. A jeżeli tak, da się coś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Skoro podejmujesz się super płatnego zadania to raczej jesteś w to obcykany. Ja też mógłbym powiedzieć "Niech ktoś zrobi mi stronke bo chce sprzedać kolesiowi". Nie lepiej założyć konto przez inne urządzenie, tak bym zrobił z limitem IP :) @Edit a jeśli to są jakieś przekręty to ja umywam od tego palce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja gówno wiem co to XD Płaci, jak coś to mnie nigdy nie było, i tyle wiem od niego. Czyli myślicie, że proxy nie da rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Lipca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Niech poprosi o to swojego dostawcę, to on ustala IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jeżeli to tylko do używania allegro można użyć TOR'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyreptor Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Przecież da się zmienić oba IP naraz. Oczywiście jeśli to jest router z dynamicznym ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi