Issen Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Wersja robocza mojego dema. Grafike robilem w 5 minut wiec nie ma co podziwiac. Jedynie widac mniejwiecej jak to bedzie wygladac. Niestety rozmiar chyba skutecznie zabije tą gre. Bo zamiast ładnych teł będe musiał dać zwykłe klocuszki ala rpg maker. http://www.mmo.yoyo.pl/rpg_good_.rar hosta musialem zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Bardzo fajne. Sterowanie mnie dobija... no i nic narazie ciekawego się tam nie dzieje (brak akcji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Kodu jest napisanego sporo. Nie wszystko jest w uzyciu w tym demie. Przyczyna tego jest brak grafiki. aha sterowanie to: w, s a d j - bieganie k - rozmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ja bym to nazwał Kraina Pijaczków :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Mozesz wrzucać pliki w nasz uploader. Co do gry, zrób maskowanie obiektów mniejszymi spritami, tak aby obiekty mogły na siebie nachodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi