kubal09 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam, jak wyżej pisze, kupie pegasusa albo inne cudo czytające kartridże. Proszę o oferty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Na Allegro masz po 20zł na kup teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Z tego co słyszałem to takie "pegazusy" po 10-20 zł (Fun Station, Poly Station etc.) bardzo szybko się psują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Z tego co słyszałem to takie "pegazusy" po 10-20 zł (Fun Station, Poly Station etc.) bardzo szybko się psują. A kiedyś to się nie psuły xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Ja miałem jakąś podróbkę NESa w obudowie Saga Genesis i działczył 10 lat. Nawet zasilacz nie padł ani razu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 A kiedyś to się nie psuły xD Psuły psuły tylko nie pamiętasz, swój stary spaliłem z 5 razy teraz mam jakiś z bazarku na baterie, przerobiłem na zasilacz jak na razie działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 LionX, to była ironia... wychowałem się na pegazusie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Pady pamiętam że były masakrycznie liche. Zawsze mi się strzałki psuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Najkrócej 10 minut gdzieś mi wytrzymał pad :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 LionX, to była ironia... wychowałem się na pegazusie ;x "xD" na końcu posta zbyt mało wymowne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi