Shylios Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Jak zrobić aby muzuka była taka sama z kilku roomach bez jej restatru i aby np: Jeżeli w 30 sekundzie muzyki (a ma 50sekund) przejde do roomu 2 to aby muzka była wciąrz od tej 30 sekundu ale po jej zakończeniu znowu zaczęła grać. Jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Dwie komendy: sound_stop(muza); sound_loop(muza); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Ahhhhhhh... :lol2: Objekt z tym eventem musi być w roomach, w których ma grać dana muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Łosie z was :] On chce żeby muzyka nie została przerwana w trakcie przechodzenia do następnego roomu. Może to: sound_discard(index) Frees the audio memory used for the indicated sound. sound_restore(index) Restores the indicated sound in audio memory for immediate playing. z Helpa EDIT: Sorry, nie sprawdziłem więc mogę nie mieć racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudna Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 i to jest mój drugi właśnie identyczny problem właśnie z muzyką.. żeby grała cały czas, nie przerywając się, przechodząc do następnych roomów, tyle, że widzę, że nikt nie podał konkretów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 W pierwszym roomie w creation code: { sound_loop(muzyczka); } EDIT: Można też zrobić niewidzialny objekt i dać mu persistent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudna Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Dzięki za wszystkie odp. może mi się uda. peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi