Shylios Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Kiedy tworze jakiegoś sprita musze dać odmienny kolor w rogach jako taki który nie ma być wyświetlany(niewidzialny/przezroczysty), ale jak zrobić aby mój sprite był dostlownie jednokolorowy -bez zadnych luk, bo ja musze stawiać kolor jiewystępujący w spricie bo kontach aby nie był caly sprite uwarzany jako za kolor nievidoczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Kiedy tworze jakiegoś sprita musze dać odmienny kolor w rogach jako taki który nie ma być wyświetlany(niewidzialny/przezroczysty), ale jak zrobić aby mój sprite był dostlownie jednokolorowy -bez zadnych luk, bo ja musze stawiać kolor jiewystępujący w spricie bo kontach aby nie był caly sprite uwarzany jako za kolor nievidoczny? Toż to podstawy :P Trzeba odznaczyć "Transparent" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Toż to podstawy :P Trzeba odznaczyć "Transparent" ;) A wienc powiedz mi jak to zrobić!!! Proooooosze!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Nawe tego nie wiedzialem :P A przecian napisal ci dark ze odznaczyc transparent !!!!!! A jest on jak dodajesz sprite :P Najpierw ogladaj wszystkie zakladki diokladniej :P :rolleyes: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Blackmul alez mu to doslownie pokazales :lol: :lol2: Wiec pamietaj zawsze przegladaja wszystko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Dzięki za pomoc i jednocześnie <zatkało_mnie/gupio_mi> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Blackmul alez mu to doslownie pokazales :lol: :rotfl: Wiec pamietaj zawsze przegladaja wszystko ;) Sie wie :cool: Nie ma to jak paint xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Dzienki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi