Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 A potem spamować ludzi, co?Nie wiem jak inni, ale ja bym tego używał do szybkiej komunikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 No właśnie, Ty tak. Tego typu komunikatory nie mają sensu. Ja w ogóle jestem za zniesieniem jako takiej anonimowości w tego typu sprawach (nie mylić z prywatnością). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 a właśnie jest jakaś możliwość kupienia takiego serwera jak mówiłem wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 http://webhostingtalk.com/showthread.php?t=553736 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Witamy na stronie serwisu firmy OVH. Nie masz prawa dostępu do żądanego katalogu. W katalogu nie ma indeksu lub katalog jest zabezpieczony przed odczytem. Jeżeli jesteś właścicielem tego konta i szukasz informacji jak zainstalować własną stronę WWW, zapraszamy na stronę supportu firmy OVH Jeżeli jesteś zainteresowany posiadamiem darmowego konta w tej domenie, zapraszamy na naszą stronę http://www.ovh.com/ Co to ? To jest ten program :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 jak byś czytał wcześniejsze posty to byś zobaczył że dałem linka do mojego uploadera na gmclanie... co za dziecko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 btw Jak praca nad komunikatorem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Apropo tego linka co dał Ranmus - facet tam niezłego farmazona strzelił :) . Zaliczył FreeBSD do Linuksów :P . A co do nowego linka - jak zmieniasz linka do programu, to wypadałoby poprawić pierwszego posta Pieter -_- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi