karolo320 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Cześć. Kiedyś w ferie robiłem takie coś, teraz mam szkołe i mi sie nie chce ^^ SKRINSZOT daję wam to, bo mnie się nie chce robić tego :D w zipie są kody, których i tak nikt nie rozszyfruje, exek silnika, exek edytora postaci robiony w delphi7(tata mi robił ^^)! i kilka postaci (tych z komentarzami w środku nie odczytacie edytorem, bo czyta po linii, a jestem zbyt leniwy żeby sprawdzić, czy linijka zaczyna się od //, a delphi czyta po linii właśnie) i obrazki do tych owych postaci. I tak tego nikt nie ściągnie, ale macie :D https://gmclan.org/up7221_3_Project1d.html jak sobie dodacie postać, to musicie jeszce wejść w postacie.txt i sobie ją tam dodać, chyba się połapiecie jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ściągnęłam! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wybrałem losowe postacie i to wyszło tak, iż nikt nie traci Hp a już jest 200 tura :( E: A to jeszcze trzeba klikać na ikonki Dx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Czemu słodziutki? To jakieś ukryte znaczenie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi