szmalu Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Tytuł: Pinball 2P (no, skrót od 2 Players) Gatunek: Zręcznościowa Opis: Pinball 2P to oryginalna gra przeznaczona dla dwóch graczy. Jest swoistym połączeniem pinballa i air hockey'a. Możesz grać ze znajomym na ekranie jednego telefonu. Gra jest prosta, dynamiczna i wciągająca. To jak pinball z podwójną grawitacją, kontrolujesz (poprzez dotykanie ekranu po bokach) dwa flippery, tak samo twój rywal po przeciwnej stronie. Nie możesz pozwolić piłce na spadnięcie po twojej stronie, a kiedy to zrobi, tracisz punkt. Kto pierwszy zdobędzie dziesięć punktów, wygrywa! (Opis z Google Play, dlatego taki skrajnie subiektywny :D) Ostatnio dodałem SI (lub AI dla poliglotów) oraz kilka bonusów, które można zebrać w trakcie gry i wykorzystać przeciwko drugiemu graczowi. Download: Rozmiar pliku: ok 13 Mb Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: Adam Mickiewicz Grafika: ja + gimp Muzyka: na licencję Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Czy w ogóle pobierać bez MT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Raczej nie warto, chociaż można zagrać na jednego gracza, używając flipperów na zmianę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi