ALT Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Więc od niedawna Team Fortress 2 działa również na Ubuntu. Problem jest taki że mi nie działa, po uruchomieniu tf2 wyskakuje okienko, że gra jest przygotowywana do otwarcia, a po chwili znika i tyle. Używam wersji 12.10 amd 64, problem stoi po stronie Valve czy mojej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Valve. Twój system działa, ich nie. Zgłoś błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jakie sterowniki i kartę graficzną masz? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Karta graficzna to Radeon Hd 7770, a stery własnościowe: AMD graphics accelelatorz z fglrx (VESA: VERDE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nie chcę skłamać, ale do TF2 potrzebujesz sterowników w wersji Beta (bo AMD olało sprawę i dopiero teraz się zabrało) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Wiem, ale ni umiem ich znaleść i zainstalować :< Znalazłem jakieś w tej ich wyszukiwarce gdzie sie podaje system, karte itp. Ale Ubuntu nie rozpoznaje pakietu, tzn. nie działa :< Tera przeinstalowuje na wersje 12.04 + xubuntu, bo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja stąd biorę sterowniki https://launchpad.net/~xorg-edgers/+archive/ppa Najnowsze dla Nvidii, ale dla AMD też są Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Próbował ktoś grać na mint? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dobra ogarnołem te sterowniki ati, ale mam jescze jedno pytanie. Zainstalowałem steam'a, ale mam tylko 15 gb wolnego miejsca na partycji od Ubuntu, da się jakoś zmienić lokacje pobierania gier na np. drugi dysk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 nie, ale mozna zmienic lokacje steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dobra ogarnołem te sterowniki ati, ale mam jescze jedno pytanie. Zainstalowałem steam'a, ale mam tylko 15 gb wolnego miejsca na partycji od Ubuntu, da się jakoś zmienić lokacje pobierania gier na np. drugi dysk? nie, ale mozna zmienic lokacje steama Od niedawna można. Wchodzi się w ustawienia > Pobieranie + Cloud > Foldery biblioteki Steam. Można mieć kilka gier na jednej partycji, a resztę na drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi