I am Lord Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Tytuł: Atargatis Gatunek: strzelanka Opis: Strzelamy do wrogich wieżyczek. Po ustrzeleniu iluś tam otwiera się exit który wchłania nas do następnej planszy. Mapek jest narazie mało 6 tylko i na 2 z nich można odkryć sekretny exit z shopem w środku. Jeszcze brakuje tutaj wielu elementów w shopie na razie jedyne co się da to ulepszanie reaktora które potem możemy rozdysponować pomiędzy siłę osłony, broni lub silników. W kolejnym updejcie myślę że będzie można już kupować bronie. Sterowanie: strzałkami latamy Z X C - to strzał, każda litera odpowiada za inne działo. Na statku są 3 działa. Q A W S E D - modyfikujemy parametry staku pomiędzy osłonę, bronie lub silniki ( więcej kresek można dokupić w shopie ) Tego powyższego dokonać można jedynie wtedy kiedy siedzimy na jakiejś planecie Download Atargatis Rozmiar pliku: 2MB Screeny: http://i.imgur.com/8jghtmC.png http://i.imgur.com/DnQBUgk.png http://i.imgur.com/fPJhQ8X.png Nie podjąłem żadnych środków optymalizacji silnika gry w next update usprawnię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ogranicz może przyspieszenie, bo łatwo wylecieć z pola walki. Poza tym wtedy (gdy się już wyleci) statek przepada i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Wcześniej wszystko działo się 2 razy wolniej i uznałem że jednak postawię na dynamizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 MÓJ TEMAT KURDE zaraz gre ocenie ;o @edit fajnie ze planety przyciagaja statek i ze cos probowales z tymi dzialami ale to sie buguje :P przynajmniej mi, jak sam pierwsze dzialo na max to nie moge odjac potem a jak wylece daleko to juz w ogl nie moge wrocic :P ale z tego mozna by zrobic fajna gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 przynajmniej mi, jak sam pierwsze dzialo na max to nie moge odjac potem Jaśniej możesz bo nie zrozumiałem tego. A po wyleceniu za mapkę nic się nie dzieje bo nie zrobiłem jeszcze ekranu Game Over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orcadiusz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Przepraszam, można relinka? Poprzedni się przeterminował..;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi