loytp Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Cześć mam problem, niewiem jak zrobić menu główne do gry i np. pauze. Próbowałem robić to tak: Najpierw dodałem Room potem dodawałem obiekt i tu pojawiał się problem bo niewiem jak zrobić przycisk i dlatego nie wychodziło. Wiem, że to "może" proste, ale jestem początkujący :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Najlepiej to zrob przyciksi w paintcie ;) i dodaj je jako object. Potem event mouse-> left presed i jakas akcja. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 to troche lipa takie rozwiązanie, na stronce w kursach jest jak zrobić bardzo ładne efektowne Menu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loytp Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Dzięki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 https://gmclan.org/index.php?czytajart=24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi