Shylios Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Pomuzcie mi, ja siedze w GM ok.5dni i powiedzcie jak Jak zrobić aby samochód obracał się płynnie o 360stopni? Bo robie sobie gierke wyścigowa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 W edycji spritera: Animation>Rotation Sequence>Counter - Clockwise i dajesz w Number of frames np.50, a w Degrees (0-360) daj: 360 Chyba o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 W edycji spritera: Animation>Rotation Sequence>Counter - Clockwise i dajesz w Number of frames np.50, a w Degrees (0-360) daj: 360 Chyba o to chodzi Dzienki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój gg: 7869735 Napisz plx I zapraszam cie na moja strona w budowie ciągle ;P http://www.hackerproject.yoyo.pl Może pomożesz rozwinąc strona dla programistów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Po prostu daj w STEP użycie magicznej :P ikonki "transform the sprite" i w angle wpisz direction. IKONA: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ok napisze na gg może, a co do strony to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Nom, dziala plynnie się obraca ale ja chche aby np: Naciskam lewa szczalka poweoli się obraca w lewo ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Daj w STEP tak jak wcześniej napisałem i zrób w: <Left> direction+=1 <Right> direction-=1 Będzie bardzo powoli. A tak wogóle obrazek na początku powinien być przodem w prawo (kamera od góry), bo direction 0 to kierunek w prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Sprawdź przykład ten przykład: Gta-example Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Nie dziala, wejcie zchostujcie dzialajancy przydlak plx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 http://www.gmxxl.ovh.org/downloads.php?cat...;download_id=29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Nazwa: Sports Car Autor: Pieter6 Wersja GM: 6 Serwis: www.gmxxl.ovh.org Opis: Jesli chcesz dodac moj przyklad do gry musisz umiescic mnie w Credits! Sterowanie - strzałki. Coto? Ja decyduje czy kogoś dam! Ale Jasne! Za taka pomoc! Tnx Moj gg to:7869735 napisz jak mam cie wpisac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Facet to jest przykład z mojej starej strony. I nie chce być nie miły ale jak gdzieś autor pisze że masz go dodać jeżeli wykorzystasz jego przykład to dodaj! Dodaj mnie tak: Podziękowania dla: Pieter6 pokręcony user gmclan.org albo samo Pieter6 :P P.S. Pieter6 to mój prawdziwy nick. Chcesz zrobić gre wyścigową ale przeciwników chyba nie zrobisz skoro pytasz o takie żeczy jak skręcanie lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi